FlashClean е професионална фирма за почистване, чиято цел е да направи дома ви по-чист, по-свеж, по-уютен и по-красив за вас. Разполагаме с екип от професионалисти, които проявяват необходимото старание и уважение, за да гарантират, че вашият дом ще блести като нов. Използваме само професионална почистваща техника и специализирани препарати, които разтварят в дълбочина всякакви замърсители. Насладете се на по-лек и по-здрав дом, където семейството ви е защитено и обгрижено. Не си губете времето да почиствате дома си сами! Прекарайте го с роднини, приятели и семейство или просто се насладете на спокойствие със себе си.

Редовното почистване може да поддържа дома Ви в отлично състояние. Въпреки това, понякога е необходимо основно почистване, за да може вашият имот да отговаря на добър стандарт. Цялостното почистване на всички зони е от съществено значение, за да се гарантира, че всяко натрупване на мръсотия, прах и мухъл, преди да се превърне в проблем. Опитни професионални чистачи на нашата платформа са готови да осигурят цялостно основно почистване, което ще остави цялата ви къща блестяща. С услугата за основно почистване можете да сте сигурни, че всеки сантиметър от вашия имот ще остане безупречен.

Едно основно почистване може да рестартира и преобрази дома ви. Има много обстоятелства, при които трябва да помислите за резервация на услуга за основно почистване.

Пролетно почистване
Много хора резервират % пролетно почистване, за да освежат домовете си след дългите зимни месеци. Разбира се, можете да направите пролетно почистване по всяко време на годината. Добра идея е да правите поне веднъж основно почистване годишно, за да сте сигурни, че зоните, които рядко се почистват, ще бъдат добре почистени.

Имате парти или гостите остават
Искате да направите добро впечатление, когато гостите ви пристигнат на парти или останат при вас. Професионалното основно почистване ще накара дома ви да заблести, преди да пристигнат. Ако имате голямо парти, тогава може да искате да резервирате основно почистване, за да върнете къщата си към нормалното.

Преди да продадете имота си
Ако пуснете дома си на пазара, трябва да се уверите, че е в безупречно състояние, за да получите цената, която искате. Малките неща могат да направят голяма разлика. Резервирайте основно почистване, за да направите страхотно първо впечатление на потенциалните купувачи.

Нов дом
Ако се местите в нов дом, трябва да помислите за наемане на услуга за основно почистване. По-добре е да почистите старателно новия си дом, преди да преместите мебелите си и да разопаковате чантите си.

Преди да се появи ново бебе
Ако очаквате бебе, къщата трябва да бъде хигиенично чиста преди появата на бебето. Основното почистване ще гарантира, че къщата ви е в перфектно състояние за страхотно начало.

Каквито и да са обстоятелствата, основното почистване гарантира, че всеки сантиметър от къщата ви ще изглежда като нов.