Предлагаме услугата „Абонаментно почистване на офиси”, за да може вашия офис  да бъде професионално почистен за Ваш уют. Това ще се постигне с специално обучен персонал ,работещ с професионални машини и препарати който ще отговаря на вашите условия и изисквания.  Услугата ни може да се извършва ежедневно, ежеседмично или ежемесечно ,като цената се определя след извършването на оглед.

Работната среда е изключително важна за вашите служители. Те прекарват по-голямата част от работния си ден в офиса. Създайте жизнена и чиста среда, която носи положителна енергия на всички ваши служители, като ги освежава и стимулира тяхната креативност. Добре почистеният и приветлив офис със сигурност ще впечатли вашите клиенти и партньори. Добрата подредба, организацията и безупречната чистота ще ги накарат да се чувстват по-комфортно и да ви се доверят.

Абонаментното почистване на офиса може да включва почистванена подове, почистване на бюра, изпразване на кошчета, почистване и дезинфекция на тоалетни и кухни и др.

Ако имате голям офис, можете също да изберете ежедневно почистване на офис хладилници, плочки на тоалетни и почистване на стъклени врати и/или офис прегради – това зависи от вашия бюджет и изисквания.

Как да се свържете с нас? 
Това е лесно. Уебсайтът е достъпен 24 часа в денонощието. Изпратете вашите въпроси и ще получите отговор. Посочете всички ваши изисквания и ние ще изчислим цената вместо Вас.